• Sjømannskap gir praktiske utfordringer for store og små
     
      
  • Kajakkpadling, -nærmere naturen kommer du ikke..
     
      
Bilder
img_4059 auno_andalsnes img_4145 img_2659 hurtigrute_floro_1 img_2411 p1000498 september-2006-011 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ski & båt         

Den 70 år gamle Auno er rigget som tradisjonelt seilfartøy med lugarer og felles salong med god standard. Båten, sammen med god mat og det beste av norsk natur, danner rammen for våre turer «ski og båt». Produktet er utviklet i samarbeid med proffesjonelle skiguider og nesten 1000 gjester i løpet av 17 år. Sammen med dipl. bergfürer Andreas Fux fra Zermatt i Sveits tilbyr Nordvest Fjordservice off-pist skikjøring og båtliv ombord i Auno.

I løpet av en ukes tur skifter Auno havn fire – fem ganger. En av havnene er Vågsbukta, en liten perle av en naturlig havn hvor vi legger til ved berget og fortøyer i trærne.  Når vi ankommer Åndalsnes, vår lokale alpeby, er det mulighter for shopping og lokale restaurantbesøk.

Utallige fjelltopper, noen høyere enn 2000 meter, omkranser fjordlandskapet og inviterer deg til utrolige skiopplevelser.  På de mange fjell- og skogsveiene er det lett å rekke frem til snøen med bil, også sent på sesongen. Og selvsagt, vi vil fiske eller seile på veien til neste havn….

Aktiviteter i sommer
TSR 2011